Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Studenții de la Academia de Poliție au ajuns din nou la spital cu intoxicație alimentară, după ce au primit mâncare stricată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai mulți studenți ai Academiei de Poliție din București au ajuns la spital cu intoxicație alimentară sau enterocolită, după ce marți ar fi primit la cantină mâncare stricată. 

Vorbim despre 63 de tineri, iar Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă.

Culmea e că ambulanța a fost chemată și joi seară, pentru că din nou studenții ar fi primit mâncare cu viermi și carne crudă.

O sursă din cadrul Academiei de Poliție, care a dorit să rămână anonimă, ne-a trimis fotografii cu mâncarea pe care au primit-o studenții. Acesta ne-a descris că hrana mirosea urât și conținea inclusiv paraziți și cu siguranță este sursa îmbolnăvirii. Potrivit unui comunicat al conducerii Academiei de Poliție, o parte din studenți au prezentat simptome marți seara, în jurul orei 20:30. Unii au primit îngrijiri medicale acolo, alții au fost duși la spital, însă nu ar fi rămas internați. Potrivit aceluiași comunicat, reprezentanții DSP ar fi venit la sediul Academiei să preleveze probe din mâncarea primită de studenți. Totodată o comisie a Academiei a început să verifice întregul traseul al alimentelor, de la procurare, depozitare, până la preparare și servire dar până acum nu a fost precizat vreun rezultat.

Joi studenții susțin că din nou ar fi primit mâncare proastă care conținea inclusiv carne crudă. Iar sindicatul polițiștilor Europol a postat o fotografie cu un alt echipaj medical chemat joi seară să acorde îngrijiri altor studenți care s-au simțit rău.

Citește și
ambulanta
Mai mulți elevi francezi și o profesoară, cazați la un hotel din Suceava, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Am cerut o reacție și ministrului Afacerilor Interne despre această situație și ni s-a transmis că punctul de vedere al Ministerului este conținut în comunicatul de presă emis de Academie. Cu alte cuvinte, nu a fost trimis Corpul de control să investigheze cele reclamate de studenți.

Nu este prima dată când studenții acuză mâncarea proastă și condițiile de cazare de la Academie, anul trecut în spațiul public au apărut imagini cu șobolani care se plimbau pe holul căminului, dar și cu pereți inundați în urma unei ploi. În mai anul trecut, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza a intrat într-un proces de reablitare și modernizare, fiind semnat un contract în valoare de aproape 8 milioane de euro. Studenții spun că lucrările nu s-au terminat și că li s-ar fi cerut să facă ei curat în urma muncitorilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult