Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: S-au găsit urme de praf de pușcă în mașina omului de afaceri Ioan Crișan, după explozia de sâmbătă dimineață

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar noi detalii după ancheta demarată în urma exploziei mașinii omului de afaceri Ioan Crișan de sâmbătă dimineață. Potrivit unor surse ale Știrilor ProTv, se pare că pe bancheta din spate a autovehiculului s-au găsit urme de praf de pușcă.

IPJ Arad informează că poliţia a întocmit un cerc de suspecţi în acest caz, cadavrul omului de afaceri urmând a fi expertizat.

"La faţa locului a sosit echipa de anchetatori din cadrul IGPR. A fost întocmit un cerc de suspecţi. De la faţa locului au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere care urmează a fi analizate. Cadavrul a fost ridicat cu puţin timp în urmă şi va fi expertizat", a declarat pentru Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Serviciul Român de Informaţii realizează, împreună cu specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, expertiza pirotehnică în urma exploziei de la Arad, iar primele cercetări demarate exclud ipoteza unui atentat terorist.

"SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică, se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", a transmis instituția într-un comunicat.

Citește și
O mașină a explodat în Arad - 8
Cine este Ioan Crișan, omul de afaceri din Arad care a murit după ce i-a explodat mașina

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată. Bărbatul aflat în maşină, care a decedat, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult