Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spectacol cu drone și jocuri de lumini de zilele orașului Cluj-Napoca. „E prima dată când văd așa ceva”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de drone au survolat, vineri seară, Piața Unirii din Cluj-Napoca, într-un spectacol fascinant. Sunt zilele orașului din inima Transilvaniei, a cărui poveste a fost spusă prin jocul de lumini.

Voia bună și atmosfera de sărbătoare au fost întreținute de artiști cunoscuți. Pentru mulți dintre cei care au mers în Piața Unirii, dronele au fost o premieră. Inimi, mâini unite în semn de prietenie sau harta României au luminat cerul. Vizitator: „Supeeeeer! Dronele au fost cele mai tari”! Vizitator: „Nu sunt de aici din România, dar e prima dată când văd așa ceva. A fost foarte, foarte frumos”. Voia buna a fost întreținută de artiști cu priză la publicul larg: Delia, Nicole Cherry sau The Motans. Oamenii s-au încălzit dansând, așa că au uitat de vremea rece.

Spre centru s-a circulat bară la bară, în Cluj-Napoca

Vizitator: „Mai avem, mai avem puțin. Cu răbdarea stau bine”. Vizitator: „Cred că de 20 de minute, 25 de minute pentru ultimii 100 de metrii. Să sperăm că nu mai stăm mult, că altfel pierdem spectacolul”. Seara s-a încheiat cu un bogat foc de artificii. Distracția și voia bună continuă tot weekendul în Cluj-Napoca.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult