Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spărgător în serie bolnav psihic la Galați. Câți bani a furat până să fie prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Galați trebuie să rezolve o serie de furturi care par să fi fost comise de același individ, la sfârșitul săptămânii trecute.  

Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale mai multor magazine, anchetatorii l-au identificat pe făptaș. Până acum, pot proba cel puțin trei spargeri. Cu toate acestea, nu-l pot reține încă pe suspect.

Cazul este foarte delicat fiindcă, în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere din trei magazine în care a pătruns bărbatul, anchetatorii și-au dat seama că este vorba despre o persoană cunoscută cu probleme psihice.

El a furat 1.500 de lei dintr-un bar, unde s-a strecurat după tejghea și a reușit să deschidă sertarul în care se aflau încasările. Câteva ore mai târziu, deschidea seiful unui magazin de mobilă dintr-un centru comercial.

Nu poate fi reținut, iar banii ar fi recuperați doar dacă ar fi găsiți asupra lui

Cel mai mare prejudiciu l-a creat, însă, a doua zi, când a pătruns în biroul unui restaurant de tip fast-food, unde a găsit peste 20.000 de lei. O a patra lovitură care pare să îi aparțină a fost dată la un magazin de la intrarea în oraș, de unde a furat 500 de lei.

Citește și
hot taco
Gestul incredibil făcut de un hoț după ce a dat lovitura la un fast-food

Polițiștii l-au chemat la audieri și s-au convins că este un pacient al spitalului de psihiatrie. Conform legii, procurorul de caz îi poate propune unui judecător internarea lui nevoluntară într-un centru de specialitate. Cât despre prejudiciu, va putea fi recuperat doar dacă polițiștii vor găsi banii asupra lui sau la domiciliu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult