Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sondaj fals despre rezultatele la alegerile din Craiova. Marius Pieleanu, Avangarde: „Voi face o plângere penală”

Un sondaj care circulă pe internet despre clasamentul provizoriu al candidaților din Craiova este fals, atrage atenția directorul Avangarde, Mariu Pieleanu. Sondajul folosește abuziv sigla institutului, arată Pieleanu.

Directorul Grupului de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, Marius Pieleanu, susține că un sondaj care circulă în mediul online din Craiova legat de clasamentul provizoriu al candidaţilor la Primăria Craiova este fals, transmite publicația Gazeta de Sud.

Directorul Avangarde a precizat că va face plângere penală pentru folosirea siglei institutului de cercetare. „Mi-a ajuns în faţa ochilor o planşă cu sigla Avangarde, care funcţionează în bulele alegătorilor din Craiova. Vreau să vă spun că sunt complet false. Noi nu avem niciun fel de legătură cu acel exit-poll acolo.

Cei care folosesc sigla vor fi deferiţi organelor de cercetare. Mâine voi face o plângere penală, deoarece este vorba de o infracţiune“, a declarat Marius Pieleanu.

În ultimele ore, în mediul online legat de alegerile locale din Craiova pentru primărie circulă un sondaj în care doi dintre candidaţi s-ar afla la o distanţă unul de altul de doar 2%, mai exact de 2,17%. Ceilalţi candidaţi pentru primărie ar avea de trei ori mai puţine voturi, arată sursa citată.

Citește și
bunici cu nepoti
„Bunica” și „bunicul” nu mai sunt la modă. Cum le spun acum copiii bunicilor

Sondajul poartă antetul Avangarde, unul dintre cele mai cunoscute institute de sondare a opiniei publice din ţară şi singurul, alături de CURS, acreditat de BEC să efectueze exit-polluri la alegerile de astăzi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult