Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferul de microbuz care a provocat un accident în Arad s-a înfipt cu vehiculul în grinda unui pasaj. „Nu era atent”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Neatent și fără să cunoască drumul, șoferul unui microbuz s-a înfipt miercuri seară cu vehiculul în grinda unui pasaj rutier din Arad.

Bărbatul nu și-a dat seama că depășește înălțimea maximă admisă și a înaintat pe sub pod. În urma impactului, șase oameni au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Microbuzul plecase de la Drobeta Turnu Severin și se îndrepta către Oradea. Acolo, pasagerii erau așteptați de un autocar, cu care sa ajungă în străinătate. Însă drumul lor s-a oprit brusc în Arad. Șoferul a înaintat pe sub un pasaj rutier, dar nu a observat că limita de înălțime este de doi metri, iar vehiculul s-a izbit de grinda podului.

Pasager: „Nu cunoaște drumul, era atent la GPS și nu a observat că-i înălțimea de doi metri”.

Reporter: V-ați lovit?

Pasager: „Puțin la picior că și eu eram tot în spate. Ne-am lovit în scaunele din față”.

Pasager: „Nu a fost atent ca avea GPS-ul, omul era și obosit, cred, eu am fost în față, nu am nimic”.

Pasager: „Eu am stat în spate, pe banchetă, în spatele șoferului și dintr-o dată a intrat în pod și așa s-a întâmplat, instantaneu, nici nu am realizat, m-am lovit la față și puțin la picior”.

Imediat au intervenit două ambulanțe și mai multe echipaje de pompieri. Cinci dintre pasageri au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar șoferul a fost dus la spital.

Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad: „În urma accidentului în care au fost implicate 9 persoane au rezultat șase victime conștiente, cooperante și neîncarcerate. La spital va fi transportată o singură persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani, conștient și cooperant”.

Conducătorul auto a fost supus probei cu etilotestul și, potrivit rezultatului, nu consumase alcool.

Între timp, firma de transport a trimis un alt microbuz care să îi ducă pe pasageri la destinație.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult