Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferul care a provocat accidentul din Aviației, de negăsit. Doar pasagerul din dreapta a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene de film în nordul Capitalei. Poliţiştii au plecat în urmărirea unei maşini negre cu numere de Bulgaria, după ce şoferul a refuzat să oprească. În încercarea disperată de a scăpa, individul a intrat în 5 maşini, după care a fugit.

 Agenţii l-au prins însă pe pasagerul din dreapta, care în acest moment este la spitalul Floreasca. Nu a fost singurul rănit.

Zeci de poliţişti şi pompieri inspectau 5 maşini puternic lovite pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală. Acesta este însă finalul unei urmăriri în trafic.

Povestea a început când un echipaj de la Rutieră a vrut să tragă pe dreapta un autoturism cu numere de Bulgaria.

Poliţiştii spun că au început urmărirea maşinii negre pe strada Salubrităţii. După o urmărire de 5 minute prin oraş, în viteză, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit 5 maşini pe strada Alexandru Şerbănescu.

Martor: "Doi infractori cu maşina aia neagră, poliţia îi urmărea. El ca să scape a vrut să taie sau ceva s-a întâmplat. Era prima şi el a doua maşină şi ne-am trezit loviţi în spate."

Citește și
Hoti canada
O femeie a căzut din tavan, încercând să fugă de poliție. Scandalul a pornit de la o cutie cu suc. VIDEO

Imediat după impact, cei doi s-au dat jos din maşină şi au luat-o la fugă. Poliţiştii au reuşit să prindă doar pe unul dintre ei, care era pasagerul din dreapta. L-au încătuşat, iar mai apoi l-au transportat la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Tot la spital a ajuns şi un şofer aflat într-una dintre maşinile avariate. Vinovatul, în schimb, nu a fost găsit.

Mirela Druga, purtător cuvânt Poliţia Capitalei: "Pentru depistarea acestuia se fac verificări. Suntem în plină activitate de desfăşurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea lui."

Respectivul va avea dosar penal pentru că nu a oprit la semnalul poliţistului, a produs un accident rutier cu victime şi a fugit de la locul faptei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult