Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferiță la spital după ce s-a oprit cu mașina într-un cap de pod, în Teleorman

O femeie de 42 de ani a fost victima unui accident, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, a informat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DE 70, pe raza localităţii Plosca. În timp ce o femeie conducea un autoturism din direcţia Roşiorii de Vede către Alexandria, din cauza neatenţiei la volan, a pierdut control asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, informează Agerpres.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria pentru acordarea de îngrijiri medicale. La spital i-au fost recoltate şi două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor la nivelul feţei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

 

Citește și
De ce în România nu există nicio fermă de scoici
De ce în România nu există nicio fermă de scoici. Anchetă a Inspectorului Pro

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult