Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O șoferiță din Arad a luat pe capotă și aproape a călcat-o pe cap pe femeia căreia îi ocupase locul de parcare

Your browser doesn't support HTML5 video.

După o ceartă pe un loc de parcare, o femeie din Arad este pur si simplu luată pe capotă de o șoferiță, care își continuă apoi drumul câțiva metri.

La un moment dat, victima cade lângă autoturism, dar cea de la volan nu opreste și trece cu mașina la doar câțiva centimetri de capul femeii întinse pe asfalt.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Cât timp era purtată pe capotă de șoferița de 65 de ani, victima, o femeie de 35 de ani, a sunat la 112. Apoi s-a dezechilibrat și a ajuns pe asfalt.

Fără nicio intenție de a opri să vadă care este starea femeii căzute, după cum se vede și în imagini, șoferița o ocolește puțin și merge mai departe.

Citește și
accident
Momentul în care o șoferiță a intrat cu mașina direct într-un salon de înfrumusețare | Video

Roțile autoturismului aproape ating corpul femeii prăbușite. Întreg scandalul dintre cele două ar fi pornit de la un loc de parcare.

Șoferița agresoare ocupa tot timpul același loc de parcare, deși i s-a spus să nu facă asta

Acesta îi aparține tinerei, dar deseori era ocupat de femeia care venea cu treburi în zona respectivă. Deși i s-a atras atenția în repetate rânduri, ea ar fi continuat să parcheze acolo.

Așa că, de această dată, proprietara a încercat să o oprească și s-a așezat în fața mașinii.

Dupa incident, victima nu a rămas internată, dar medicii legiști au decis că are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale. Femeia de la volan este anchetată pentru loviri și alte violențe.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult