Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şoferiţa care a cauzat un accident cu doi morţi. Cum a fost filmată la volan

Apar imagini şocante în cazul accidentulului grav ce a avut loc pe o şosea din Maramureş.

O şoferiţă în vârstă de 36 de ani şi nepoata acesteia de 14 ani şi-au pierdut viaţa după ce femeia a efectuat o depăşire neregulamentară şi a lovit frontal o maşină care se deplasă din sens opus.

Nepoata șoferiței, LIVE pe Facebook înainte de tragedie

 

În filmuleţul postat pe un site de socializare, cu câteva ore înainte de producerea tragediei, femeia consuma bere în timp ce conduce, fiind filmată de nepoata acesteia în vârstă de 14 ani. Niciuna nu purta centura de singuranță, iar în urma impactului extrem de puternic, ambele şi-au pierdut viaţa. Un alt băiat în vârstă de 16 ani a fost şi el transportat la spital în stare gravă. Şi şoferul nevinovat a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Potrivit presei locale, localnicii ar fi văzut-o pe șoferița vinovată de accident consumând băuturi alcoolice înainte de tragedie. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
accident bacau
Tragedie pe un drum din Bacău. Un bărbat a intrat frontal într-un TIR

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult