Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer împușcat în trafic, la Craiova, din cauza unui conflict mai vechi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este alertă în Craiova. Un individ este căutat de poliţie după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a tras trei focuri de armă în trafic, în maşina unui bărbat de 25 de ani.

Tânărul a fost rănit de unul dintre gloanţe şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În timp ce suspectul a reuşit să fugă.

Tânărul în vârstă de 25 de ani din Craiova a fost rănit după ce un individ aflat în trafic a tras mai multe focuri de armă către maşina lui. S-a ajuns în această situaţie din cauza unui conflict mai vechi dintre cei doi, spun apropiaţii.

Martor: „Poliţia a văzut maşina la ei în curte şi după au aflat oamenii că i-am băgat la poliţie şi l-a găsit în traffic şi l-a împuşcat."

Citește și
sicane trafic targoviste
Scene de coșmar în Târgoviște. Reținut după ce a șicanat în trafic un alt șofer

Martor: „I-a furat maşina din faţa curţii, i-a luat maşina şi l-a împuşcat. Au venit 15 inşi şi au dat peste noi în curte, au venit cu bate, ciomage."

Victima a primit îngrijiri medicale la spital, apoi a mers la poliţie pentru a da declaraţii. Nici la secţie însă nu s-au calmat spiritele. Între rudele celui rănit şi câţiva tineri a izbucnit un adevărat scandal.

Rudă: „Veneam către poliţie, am ajuns aici şi a adus unul din ei peste două ore şi ne-a jurat în continuu. Ne-au făcut ciori."

Între timp, poliţiştii au pornit pe urmele suspectului.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: „A fost constituită o echipă complexă de cercetare. În cauza fiind efectuate cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere persoanală tuturor persoanelor implicate în acest incident."

Politstii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult