Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer de TIR român, dat dispărut în Olanda, a fost găsit de patron în arestul poliției din Rotterdam

Un șofer de TIR care trebuia să ajungă în Marea Britanie a fost căutat aproape două zile de compania de transport după ce a dispărut în portul Rotterdam. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit în arestul poliției portuare din Rotterdam.

„Apel #URGENT catre voluntarii din Olanda !! URGENT!!! Cineva care aseară a fost in port ROTERDAM?? Nu reușesc sa dau de șofer. Atașez poza cu camionul, numărul : CJ13FCZ, poate l-a văzut cineva! Orice INFO ma poate ajuta!!! Mulțumesc”, este mesajul transmis, duminică, de un reprezentant al companiei de transport pe grupul de Facebook Voluntari în Europa.

După mai multe indicii oferite de alți transportatori, compania de transport a reușit să îi dea de urmă șoferului, care se afla în arestul poliției portuare din Rotterdam pentru trafic de persoane.

„#REZOLVAT #Confirmat de catre politia portuara Rottetdam #soferul este retinut pentru trafic de persoane #multumim tuturor pentru implicare si ajutor”, este mesajul postat ulterior.

Potrivit mesajelor din comentarii, cel mai probabil bărbatul a fost prins cu migranți în remorca camionului în timp ce încerca să se îmbarce pe un ferryboat pentru a traversa Canalul Mânecii.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult