Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer de taxi, acuzat că a dat jos un copil pentru că ”nu duce handicapaţi cu maşina”

Un bărbat din Capitală s-a plâns într-un mesaj publicat pe Facebook că o fată cu dizabilități a fost dată jos de șoferul unui taxi cu argumentul că ”nu duce handicapaţi cu maşina”.

 

Bărbatul relatează pe contul său de Facebook că fetița a fost dată jos dintr-un taxi aparţinând companiei Meridian din cauza dizabilităților de care suferă. Fetiţa era însoţită de două persoane, susţine tatăl.

”Şoferul a dat-o jos din taxi pe Catinca (însoţită de doi tutori). Argumentul: nu duce handicapaţi cu maşina.

Am reclamat.

Update: am fost sunat de un domn din conducerea Meridian #taximeridian. Şi-a exprimat regretul şi m-a asigurat că ia măsuri (se discută cu şoferul şi firma contractantă).

Update 2: cei din conducerea de la #taximeridian mi-au telefonat din nou. Am convingerea că înţeleg foarte clar că ce s-a întâmplat este inacceptabil şi inuman. Vor lua o poziţie ca atare şi pe pagina lor de facebook. Apreciez şi mulţumesc.

Vă mulţumesc tuturor pentru solidaritate. În numele Catincai, pentru că ea nu o poate face singură. ” a relatat bărbatul pe Facebook.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult