Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer de 61 de ani mort după ce mașina lui a ajuns pe contrasens, în Bacău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un şofer de 61 de ani a murit în urma unui accident rutier, în judeţul Bacău. Din motive încă neclare, mașina bărbatului a ajuns pe celălalt sens de mers și a lovit un autoturism, apoi a ricoșat în alte două vehicule.

 

În urma impactului, omul a suferit răni extrem de grave și nu a mai putut fi salvat. Alte două persoane au fost rănite.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani era singur în maşină şi circula pe Drumul European 85. La un moment dat, în comuna Cleja din judeţul Bacău, a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a lovit violent un autoturism condus de un preot.

Martor: Incredibil de repede. A tras dintr-o dată dreapta şi s-a izbit în Turanul care e în şanţ. M-am dat repede jos şi am sunat la 112 şi a venit imediat poliţia.

În urma impactului puternic, vehiculul şoferului care a provocat accidentul a fost proiectat în alte două maşini. Unul dintre conducătorii auto se consideră norocos - a scăpat teafăr chiar de ziua lui de naştere.

Citește și
politie
Accident învăluit în mister la Timişoara. Unde a fost găsită o mașină

Tudorel Păun, şofer implicat în accident: Eu veneam cam cu aproximativ 90, până în 100 şi am frânat mai în faţă ca să îl evit şi el nu a frânat deloc nu a apucat. S-a rotit şi am intrat puţin cu faţa în el după care de acolo m-am oprit.

Bărbatul de 61 de ani a rămas captiv între fiare şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Odată eliberat, omul nu a mai putut fi salvat de medici.

Bogdan Galu, ISU Bacău: În urma coliziunii au rezultat 4 victime una încarcerata declarata decedata. O victimă preluată de SAJ o victimă preluată de SMURD şi o victimă care a fost examinată, dar a refuzat transportul la spital.

Potrivit poliţiştilor, care au început o anchetă, şoferii implicaţi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult