Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer blocat în noroi de Revelion, găsit dezbrăcat în mașină de jandarmi. „Vreau haine și țigări”

Un șofer care în noaptea de Anul Nou a rămas împotmolit în noroi cu mașina pe un drum forestier din Caraș Severin i-a certat pe jandarmii care i-au venit în ajutor pentru că... nu i-au adus țigări.

Întreaga întâmplare a fost relatată pe Facebook de Jandarmeria Caraș Severin. Bărbatul a rămas împotmolit pe un drum greu accesibil din apropierea localității Văliug pe 1 ianuarie, la ora 01.53.

Șoferul a cerut ajutorul autorităților ca să îi scoată autoturismul din noroi, însă a avut și câteva cerințe suplimentare: "Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare".

O patrulă de jandarmi montani a ajuns la fața locului după aproape o oră. Aceștia l-au găsit pe bărbat în interiorul autoturismului, doar în lenjerie intimă, iar toate hainele și mai multe obiecte erau aruncate pe jos.

La sosirea forțelor de ordine tânărul manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, fiind nemulțumit că aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

Citește și
jandarmi franta
Jandarmi împuşcaţi mortal în Franţa. Atacatorul a fost găsit mort

Șofer: Îmi dai o țigară, te rog frumos? Jandarm: Nu fumăm, nu înțelegi? Șofer: Nu fumați toți? Jandarm: Sunteți singur în mașină? Șofer: Singur, nu-s drogat, nu-s nimic! Prietene, legitimează-te! Jandarm: Nu zbiera la mine! Șofer: Dă-mi o țigară, te rog frumos! Jandarm: Dacă nu fumez cum să-ți dau țigări? Șofer: Vezi că nu ai voie să mă lovești, în primul rând. Eu știu legile din cap. Jandarm: De unde ați venit? Șofer: Eu stau dezbrăcat, stai să sun că o rezolv eu... eu stau înfometat, mă întrebați de unde am venit... mă țineți tot înghețat!

În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie, mai spun jandarmii.

Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult