Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer beat și drogat, cu permis ucrainean, arestat la Constanța. Rula cu 161 de kilometri la oră și avea și antecedente

Un șofer beat și drogat a fost arestat la Constanța. Bărbatul avea permis ucrainean, dar acesta era suspendat și rula pe Bulevardul mamaia cu o viteză amețitoare: 161 de kilometri la oră.

Șoferul a fost arestat preventiv, joi, după ce fost urmărit de poliţişti pe o distanţă de trei kilometri şi apoi blocat în trafic, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit Agerpres.

Inculpatul deţine permis de conducere emis de autorităţile din Ucraina, însă are dreptul de a conduce suspendat.

„În concret, în cauză s-a reţinut că la data de 15.05.2024, în jurul orei 00,17, inculpatul P.S. a fost filmat cu aparatul radar de către un echipaj de poliţie rutieră în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia cu o viteză de 161 km/h, pe un sector de drum cu limită de 60 km/h. Inculpatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, autoturismul său fiind urmărit şi blocat în traficul rutier după ce a mai parcurs o distanţă de aproximativ 3 km. După oprire, inculpatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,08 mg/ l alcool pur în aerul expirat, precum şi cu aparatul drugtest, ce a relevat o valoare pozitivă pentru amfetamină", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

În urma verificărilor, s-a stabilit că inculpatul P.S. deţine permis de conducere emis de autorităţile din Ucraina, însă are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, el fiind cercetat în calitate de suspect într-un alt dosar penal, pentru săvârşirea unei alte infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citește și
masina politie ro
Bărbat prins în flagrant de către jandarmi în timp ce încerca să jefuiască un cetăţean ucrainean pe o stradă din Maramureș

Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult