Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șobolan filmat în Bazinul ”Lia Manoliu” din Capitală. Angajat: ”O simplă întâmplare. Sunt peste tot”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un nou înotător se pare că vrea să facă performanţă în Bazinul ”Lia Manoliu”, din Capitală.

Este vorba despre un şobolan care a fost văzut bălăcindu-se în apă. Imaginile au fost surprinse de câteva tinere care s-au îngrozit când şi-au văzut noul partener de înot.

Deşi bazinul ”Lia Manoliu” este locul în care se antrenează sportivii loturilor naţionale, modernizarea acestuia a fost amânată mereu.

"Uite că vine, a intrat pe 7, asta e culoarul lui. Vine încoace!" - sunt oripilate tinerele.

Tinerele care s-au dus vineri la bazinul ”Lia Manoliu”, să-şi facă antrenamentul, au fost îngrozite când au văzut cu cine trebuie să împartă culoarele. Fetele şi-au deschis telefonale şi au început imediat să filmeze şobolanul care înota în voie.

"Deja mi-e frică numai când îl văd. E şi mare... E tot acolo, vrea să se urce sus", spun fetele pe înregistrare.

Citește și
sobolani
Nou-născut de 15 zile, mâncat de viu de șobolani. Pedeapsa primită de părinții iresponsabili

Angajaţii bazinului povestesc că nu s-au mai întâlnit cu astfel de incidente şi spun că în urmă cu o săptămână s-a făcut o deratizare. Ba mai mult, nu li se pare că s-a întâmplat ceva grav.

"Oriunde te-ai duce sunt şobolani, trebuie să ne împăcăm cu gândul ăsta. A fost o simplă întâmplare, a apărut un şobolan, un şoarece, care apar peste tot, în tot Bucureştiul... a fost de dimineață, la prima oră, când nu era nimeni acolo. Apa se schimbă în permanent şi se filtrează în permanent şi se clorinează", spune un angajat.

Bazinul de înot a rămas singurul nemodernizat din Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu". Sportivii încă aşteaptă să fie mutaţi la o altă bază de înot, cât timp se renovează. Promisiuni există, însă faptele întârzie.

Reprezentanţii complexului au spus că nu cunosc incidentul, dar vor reveni cu o explicaţie, după ce vor lămuri exact situaţia.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult