Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep, mesaj pentru tatăl și fratele său: „Vă iubesc. O zi specială”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, le-a transmis, vineri, pe contul său de Instagram un mesaj fratelui și tatălui ei.

Astfel, jucătoarea a precizat că ziua de 23 martie este una specială pentru ea și le-a urat celor doi „la mulți ani”.

„Cuvintele sunt prea mici ca să mai descriu aceste persoane! Vă iubesc. La mulți ani, tăticule, la mulți ani, frățiorule! #23martie#ozispeciala”

Totodată, ea a postat o fotografie în care apare zâmbitoare alături de părinți.

Simona Halep s-a calificat, joi seara, în turul 3 la Miami, după ce a învins-o franţuzoaica Oceane Dodin, în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5. Turneul WTA de la Miami (Florida) este dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari.

„Am avut multe meciuri dificile, sunt obişnuită. Am vrut doar să rămân concentrată şi la final am câştigat. Am luptat până la final şi acesta este lucrul cel mai important. Este greu să joci împotriva unei astfel de jucătoare, pentru că loveşte foarte puternic şi nu ştii unde vine mingea. Am încercat să fiu puternică pe picioare, să lovesc mingea şi să o fac să se mişte mai mult, pentru că avea probleme să lovească mingea din alergare. A fost un meci nebun, nu am ştiut unde vine mingea, a trebuit să rămân concentrată pentru fiecare punct, să fiu atentă la fiecare lovitură a ei.

Citește și
simona halep
Simona Halep a fost huiduită la Miami. Gestul, sancționat cu 2.500 de dolari. VIDEO

A fost foarte greu, dar sunt fericită că am câştigat. (n.r. - Cu Radwanska) va trebui să fiu mai agresivă ca azi, să găsesc unghiuri, să o împing în spate, să deschid terenul. Acesta este planul pe care trebuie să-l aplic, dar nu ştii niciodată, fiecare meci este diferit, fiecare meci este greu dar voi fi pregătită să joc şi sper să câştig”, a declarat Halep, după partida cu Dodin.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult