Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a înjunghiat pe stradă prietenul din răzbunare. Declarațiile martorilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr din orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj, a fost arestat pentru tentativă de omor după ce și-a înjunghiat pe stradă un prieten.

Victima, în vârstă de 24 de ani, a pierdut atât de mult sânge încât medicii au fost nevoiți să-i taie un picior. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Victima se îndrepta spre casă când agresorul s-a năpustit asupra lui. A încercat să fugă dar s-a împiedicat şi a căzut. Ca să îi salveze viaţa, un al treilea bărbat a intervenit în încăierare şi l-a îndepărtat pe atacator.

Localnic: "De aici l-a alergat, acolo l-a înjunghiat, şi după care el a venit înapoi."

Localnic: "Era la 1 noaptea. Acolo l-a pus jos şi acolo l-a tăiat. El atunci a alergat şi a umplut strada de sânge."

Citește și
agresoare Iași
Reacția femeii din Iași care și-a găsit iubitul în pat cu o vecină: ”Am plâns şi am înjunghiat-o”

Deşi rănit, tânărul a reuşit să se ridice şi a mai făcut câţiva paşi. Apoi a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă.

Localnic: "A venit salvarea, l-a luat de aici din fața scării şi a plecat cu el. L-au dus la Timişoara."

Victima a ajuns în stare gravă la spital. Pierduse mult sânge şi doctorii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior.

Între timp, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, care au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Agresorul a vrut să se răzbune pe victima, care le-ar fi povestit unor prieteni ca acesta făcea videochat pe site-uri pentru adulţi. Cei care îl cunosc pe suspect sunt uimiţi de gestul său.

Localnic: "Ştiu că era un om liniştit, un băiat liniştit, dar ce l-o fi apucat dintr-o dată nu-mi dau seama, dar ce a făcut nu a făcut bine."

Agresorul a fost arestat preventiv. În trecut el a mai fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare după ce s-a urcat la volanul unei maşini deşi era minor şi nu avea permis de conducere.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult