Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a împușcat mortal fratele, la vânătoare. „A crezut că este vânat”

Un bărbat de 27 de ani și-a împușcat mortal fratele, miercuri seară, la o partidă de vânătoare, în județul Caraș-Severin.

„Miercuri, în jurul orei 22:30, Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare, un bărbat l-a împuşcat accidental pe fratele său, în vârstă de 16 ani. Ca urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Poliţiei municipiului Caransebeş. Victima a fost transportată la spital, unde, din păcate, a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru, informează Agerpres.

Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 august, un bărbat de 27 de ani, ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său şi cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localităţile Iaz şi Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deţinută legal de acesta.

„Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din maşină împreună cu fratele său, şi s-ar fi poziţionat într-un lan de porumb, cu scopul de a aştepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mişcare în lan şi, crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcţia respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împuşcat", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și
masina de politie
O poliţistă din Capitală s-a împuşcat în picior cu propriul pistol. Cum a fost posibil

S-a efectuat cercetarea la faţa locului, inclusiv cercetarea autoturismului cu care s-au deplasat cele trei persoane. Au fost ridicate două arme de vânătoare şi telefoane mobile.

În prezent, se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult