Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a falsificat diploma de bacalaureat pentru a se angaja la Ambulanță. Cum a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, acuzat că şi-a falsificat diploma de bacalaureat ca să se angajeze ca şofer la Ambulanţă.

Omul, în vârstă de 46 de ani, a păcălit sistemul vreme de 4 ani. Nu se ştie exact cum a ieşit adevărul la iveală, cert e că la percheziţii s-au găsit probe clare, iar bărbatul a ajuns după gratii.

În 2015, bărbatul s-a înscris la un concurs pentru a ocupa un post de şofer pe o autospecială sanitară în Alba Iulia şi acolo a depus dosarul cu toate documentele. Avea nevoie de o diplomă de bacalaureat, însă cum nu promovase examenul şi îi era greu să se apuce din nou de învăţat, şi-a falsificat o diplomă. E posibil să fi avut şi complici, presupun procurorii. A fost prins abia zilele trecute şi în tot acest timp omul a condus maşinile ambulanţei. Acum a fost reţinut pentru fals în acte, înşelăciune şi fals în înscrisuri oficiale. La percheziţii, poliţiştii au găsit diploma de bacalaureat falsă, dar şi o foaie matricolă aferentă. Anchetatorii trebuie să afle dacă a fost ajutat sau dacă a făcut totul pe cont propriu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
O nouă metodă de înșelăciune în România
O nouă metodă de înșelăciune în România. Pagubă de zeci de mii de lei pentru lemn „virtual”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult