Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a cumpărat o mașină de 40.000 € din UK și ”a uitat” să achite ratele. Ce s-a întâmplat când a ajuns în România

Poliţiştii maramureşeni au depistat şi reținut un autoturism care figura urmărit internaţional. Șoferului i s-a întocmit dosar penal.

Potrivit IPJ Maramureş, în 3 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un autovehicul urmărit de autorităţile judiciare din Marea Britanie. Autoturismul, urmărit din data de 23 mai a.c., a fost depistat în posesia unui bărbat domiciliat în municipiul Baia Mare, relatează actualmm.ro.

Potrivit anchetei, bărbatul a cumpărat mașina, în valoare de 40.000 de euro, de la o societate comercială din Marea Britanie, şi nu l-a plătit integral. Până la finalizarea cercetărilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
masini vechi dacia oltcit
Aproape o treime din maşinile la mâna a doua au kilometrajul dat înapoi

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult