Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz șocant în Belgia. Un șofer român a fost ucis de un grilaj de canal, aruncat de pe un pod, în timp ce conducea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de TIR din România a avut parte de o moarte îngrozitoare, pe o șosea din Belgia.

Pe când trecea pe sub un pod, pe o autostradă, mai mulți indivizi au aruncat de sus un grilaj de canalizare.

Obiectul, care cântărea zeci de kilograme, l-a izbit direct prin parbriz, iar barbatul de 50 de ani a murit pe loc.

Șoferul de TIR lucra în tandem cu partenera lui de viață pentru o firmă din Spania. Conduceau alternativ când s-a intâmplat tragedia. Era trecut de 1 noaptea, când Gheorghe Tibil abia preluase volanul. Femeia ațipise lângă el.

Grilajul de canal a trecut ca o ghiulea prin parbrizul tirului și l-a lovit mortal pe șofer. Femeia a reușit să oprească tirul, apoi a chemat salvarea. Din păcate, Gheorghe murise pe loc.

Citește și
sofer de tir
„Dacă șeful îți cere să transporți cadavre, o faci?”. Cum a ajuns un șofer român să fie condamnat la închisoare în Franța

Anchetatorii au identificat cinci indivizi care ar fi aruncat de pe pod grilajul de canal. Probele au arătat că au făcut-o intenționat, pentru că obiectul a fost atârnat deasupra autostrăzii cu o curea și apoi a fost lăsat să cadă.

Dintre cei cinci suspecți, doi sunt minori.

Presa belgiană spune că ar fi comis fapta după ce au consumat pe post de drog un gaz cu efect narcotic folosit și în anestezie, dar procurorii nu au confirmat deocamdată această ipoteză. Toți suspecții sunt în arest, iar cercetările sunt în desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult