Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soți găsiți morți în casă, în Târgu Mureș. Când au spart ușa, pompierii au simțit un miros înțepător

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi soți din Târgu Mureș, ambii în vârstă de 84 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria casă din centrul orașului. Panicați că nu răspund la telefon, cei doi copii ai lor, stabiliți în străinătate, au alertat autoritățile.

Cele mai negre temeri s-au adeverit. Bătrânii au fost găsiți fără viață, intoxicați cel mai probabil cu monoxid de carbon.

Autopsiile vor arăta cauza exactă a morții.

Alerta s-a dat sămbătă, în jurul prânzului. Pentru că cei doi soți nu răspundeau la telefon și nici la bătăile insistente în ușă ale vecinilor, rudele au chemat pompierii. Acestia au forțat intrarea în casă, unde au descoperit cadavrele, în camere separate. În locuință se simțea miros înțepător de gaze.  Vecină: „Marți dimineața a scos gunoiul afara soția și de atunci n-am mai văzut-o. Vecina a venit la mine și îmi spune că bate la ușă și la poartă și nu răspunde.” Toduț Raul, șef gardă de intervenție: „Ne-am deplasat la locul intervenției cu o autospecială de lucru și spumă și o autospecială CBRN, am identificat două persoane. Din păcate, vicimele au fost decedate, cod negru.”  

Florea Marius, SMURD: „Echipajul de pompieri, prin aparatura specifică, a constatat o scurgere de monoxid de carbon.” Vecinii sunt șocați de cele întămplate. În ciuda vârstei, soții erau activi, se îngrijeau singuri de gospodărie.    Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult