Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sezonul a început pe Litoral fără niciun turist. Ce a făcut un DJ ca să marcheze momentul

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Vama Veche, răsăritul a fost însoțit și anul acesta de muzică. A lipsit însă forfota de pe nisip, călcat, de obicei, de zeci de mii de tălpi arzând de energie.

Ca să marcheze data de 1 mai, debutul neoficial al sezonului de vară, un DJ a însuflețit stațiunea odată cu primele raze de soare.

Răsăritul de 1 mai poate unul din cele mai așteptate momente din Vama Veche.

Ani la rând pe plaja din Vama Veche, se adunau mii de oameni care să își constriască amintiri de neuitat. Astăzi însă plaja este pustie iar lipsa celor care veneau aici să se distreze se simte printr-o atmosfera apăsătoare.

Hotelurile, pensiunile, barurile, restaurantele, toate sunt închise iar rezervările au fost anulate. Cu toate aceastea oamenii de aici nu își pierd speranța și cred în răsăritul care va aduce ziua în care ne vom aduna cu toții aici pe plaja din Vama Veche. Nici măcar singurul DJ pe care l-am găsit pe malul marii nu s-ar fi gândit că o să mixeze astăzi pe o plaja pustie. DJ KIKI: "Este foarte frumos, este un vibe foarte bun, a fost un răsărit chiar foarte frumos, ceva ce e de nedescris, adică e wow! Celor de acasă le urez tradiționalul multă sănătate, să stea în casă, ca să putem mai încolo să avem și noi parte să ne deistrăm cum trebuie. E tot timpul pentru petrecere, avem tot timpul din lume".

Citește și
Coronavirus România, LIVE UPDATE 1 mai
Coronavirus România, LIVE UPDATE 1 mai. 18 noi decese ale unor bolnavi de Covid-19

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult