Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovitură pentru un bancher renumit din România. Este judecat pentru ucidere din culpă, după un accident înfiorător

Your browser doesn't support HTML5 video.

Președintele uneia dintre cele mai cunoscute bănci din România este judecat, la Constanța, pentru ucidere din culpă. Procurorii spun că Radu Grațian Ghețea ar fi provocat un accident mortal în vara lui 2022.

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut în orașul Hârșova. După impact, un bărbat a rămas blocat în vehicul, iar un echipaj de la descarcerare s-a chinuit o oră să-l scoată din mașină. Din păcate, omul a murit pe drumul spre spital. Alte două persoane au fost rănite în accidentul respectiv.

Anchetatorii au audiat apoi zeci de martori, pentru că au existat declarații conform cărora la volanul mașinii care a provocat accidentul nu s-ar fi aflat bancherul Radu Grațian Ghețea, ci fiul său.

În cele din urmă, judecătorul de drepturi și libertăți a cerut urgentarea cercetărilor. Iar acum este trimis în judecată Radu Ghețea, acuzat de ucidere din culpă.

Radu Ghețea este și președintele de onoare al Asociației Române a băncilor. În 2014 a fost decorat de Casa Regală a României.

Citește și
Noua Casă și Creditul Ipotecar
O celebră bancă din România anunță că participă la programul Noua Casă, ediţia 2024. Dobânda pusă la bătaie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult