Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful IPJ Giurgiu a fost sancționat de polițiștii din subordine de aproape 100 de ori. Motivul este incredibil FOTO

Aproape 100 de polițiști ai IPJ Giurgiu l-au sancționat pe comandantul inspectoratului pentru încălcarea prevederilor referitoare la Codul muncii. Acțiunea a vvut loc în cadrul unui protest organizat în fața instituției.

Șeful IPJ Giurgiu, chestorul Ionuț Bogdan Dana, a fost sancționat miercuri de aproape 100 de polițiști din subordine, se arată într-o postare a Sindicatului Europol.

Potrivit sindicaliștilor, chestorul a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor referitoare la Codul muncii, iar documentele completate de polițiști pe numele șefului lor au fost puse apoi pe scările de la intrare și ușa inspectoratului din Giurgiu.

Polițiștii îl acuză pe chestor că îi protejează pe șefii care le încalcă drepturile

”Pe parcursul protestului din fața IPJ Giurgiu, nemulțumiți de faptul că șeful IPJ Giurgiu, chestorul Dana, îi protejează pe șefii care le încalcă drepturile polițiștilor.

În ultimele 2 luni, după modificarea unilaterală a formei de organizare a programului de lucru, au fost trimise zeci de sesizări cu privire la încălcarea dreptului de refacere a capacității de muncă, a repausului săptămânal, a concediului de odihnă, dar și a normelor ce vizează efectuarea orelor suplimentare.

Citește și
Clare Nowland
Poliţistul australian care a electrocutat o pensionară de 95 de ani dintr-un azil, acuzat de omor prin imprudenţă

Pentru toate acestea, fiecare polițist prezent i-a aplicat câte o sancțiune inspectorului șef, pentru încălcarea prevederilor referitoare la Codul muncii”, au scris cei de la Sindicatul Europol.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult