Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dat afară, șeful Aeroportului Otopeni sugerează că a fost ”sacrificat” ca un miel

Your browser doesn't support HTML5 video.

Într-o vizită pe Aeroportul Otopeni, ministrul Transporturilor a descoperit joi dimineaţă mizerie în lifturi şi toalete, scări rulante care nu funcţionau şi scaune lipsă în zonă publică.

Supărat, ministrul a dat vina pe conducere, iar la prânz, şeful aeroportului a fost demis de Consiliul de Administraţie. "Nu sunt vinovat", este săptămâna sacrificării mieilor, a fost reacţia directorului care şi-a pierdut funcţia, Gabriel Stoe.

Dimineaţa, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a descins la aeroportul din Otopeni. A inspectat zonele publice şi a fost nemulţumit de ce a găsit. Funcţionarii de la minister au filmat totul şi au pus imaginile pe contul de Facebook al ministrului.

Ministrul Cuc susţine că oamenii care trec prin aeroport i s-au plâns de mizerie, dar şi de lipsa scaunelor din zonă publică.

În pozele puse pe contul de Facebook al ministrului Cuc, apar uşi ruginite de la accesul în parcarea aeroportului. La scurt timp de la vizita oficială, câţiva muncitori le înlocuiau.

Citește și
ministrul transporturilor, razvan cuc, autostrada, stat paralel
Cuc, la semnarea a trei contracte de infrastructură: Domnilor constructori, nu vă mai bateţi joc

Câteva ore mai târziu, Consiliul de Administraţie al Companiei Aeroporturi Bucureşti s-a întrunit şi l-a demis pe directorul Gabriel Stoe. În replică, acesta a declarat că:

"Mi-au solicitat demisia dimineața și nu am fost de acord. Nu consider că sunt vinovat. Este săptămâna sacrificării mieilor. Nu vreau să fac alt comentariu și îmi pare rău pentru Aeroporturi."

Gabriel Stoe fusese numit în funcţie pe 1 februarie de Rovana Plumb, care era atunci şi ministru interimar la Transporturi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult