Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secretul unui şofer din Moldova. Ce transporta într-o camionetă care părea goală

Poliştii din Galaţi au găsit aproape 35.000 de pachete de ţigări în camioneta unui bărbat.

Un număr de 34.930 de pachete ţigarete netimbrate au fost descoperite, duminică, de poliţiştii gălăţeni în caroseria unei autoutilitare, iar şoferul acesteia a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru contrabandă cu ţigări, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Oancea au oprit în trafic, pe DJ 242E, la ieşirea din comuna Oancea, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, de 29 ani, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească.

Cu ocazia controlului amănunţit al autoutilitarei, poliţiştii au constatat că suprafaţa care acoperea bena nu este din tablă, ci din material textolit, prins pe margini cu şuruburi. După desfacerea suprafeţei respective, în bena autoutilitarei au fost găsite 34.930 de pachete ţigarete netimbrate, de provenienţă Ucraina.

Citește și
Tigari ascunse de contrabandisti in usi
Camion cu uşi, oprit la graniţă. Ce s-a întâmplat când poliţiştii le-au deschis

Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar conducătorul auto, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult