Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secene din filmele cu Spiderman. Un bărbat a fost filmat în timp ce sărea de la un balcon la altul, în Cluj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene desprinse parcă din filmele cu Spiderman s-au derulat ieri la Cluj-Napoca. Un bărbat de 34 de ani a mers pe pervazul mai multor apartamente de la etajul trei al unui bloc, strigând după ajutor.

Înainte, intrase în locuința unor femei, care s-au speriat, și ca să scape de el, una l-a mușcat de mână. Într-un final, omul a fost imobilizat de polițiști și dus la un control psihiatric. Totodată, s-a ales cu un dosar penal pentru mai multe infracțiuni.

Bărbatul de 34 de ani, care ar fi cetățean italian, a intrat fără o direcție anume în bloc, strigând după ajutor. A sunat la mai multe uși, până când i-a deschis o femeie, care avea grijă de o bătrână imobilizată la pat.

Victimă: „A intrat înauntru și m-a împins. A închis ușa, a luat cheia. Doamna era în pat. A mers și s-a așezat lânga dânsa în pat. A strâns-o așa de tare de mână că toată e vânată. L-a mușcat de mână și atunci a lăsat-o.”

Apoi s-au derulat scene desprinse parcă din filme.

Citește și
incendiu mall
Părinții copiilor care au provocat un incendiu la un centru comercial din Cluj, buni de plată. Costul pagubelor provocate

Victimă: „S-a dus direct la geam și a deschis geamul. Am închis geamul să nu mai vină înăuntru și s-a dus la vecinul în balcon.”

Bărbatul a mers pe pervazul mai multor apartamente de la etajul al treilea. Când l-au auzit cum striga după ajutor, vecinii au sunat la 112.

Vecin: „L-am auzit pe domn cum urlă din apartamentul de peste drum. Am încercat să vorbim cu omul, dar nu ne-am înțeles."

Polițiștii au urcat după el și au reușit să-l imobilizeze.

Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj: ,,Bărbatul se afla pe balustrada unui balcon, amenințând. A fost condus la o unitate de specialitate."

Pe numele individului, a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult