Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Grav accident la ieșirea din Brașov. Două victime se întorceau de la un parastas, când un șofer grăbit a intrat în depășire

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grav accident de circulație a paralizat traficul de pe DN 1, la ieșirea din Brașov. Patru persoane au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat violent.  

Una dintre victime a avut nevoie de ajutorul unui echipaj de la descarcerare. Acum este în stare critică, spun medicii.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30, într-o curbă la ieșirea din Brașov spre Predeal. O mașină în care se aflau două persoane a fost izbită frontal de un alt autoturism care circula dinspre București. Cel mai probabil șoferul a încercat să facă o depășire și a pierdut controul volanului.

Martor: ”Probabil o depășire pe linia continuă, altfel nu se explică, drumul fiind destul de larg”.

Patru persoane din ambele mașini au fost rănite și au fost transportate la spital. Un bărbat de 34 de ani a rămas blocat în mașina distrusă și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare. Acum rănitul este în grija medicilor, în stare foarte gravă.

Citește și
accident centura
Accident cu victime multiple pe centura Capitalei. Cinci persoane rănite în urma unui carambol

Martor: ”Am auzit doar bubuitura, am ieșit repede cu stingătorul să încerc să ajut dacă ia foc, că era airbagul și a ieșit gazul acela".

Într-una dintre mașini se aflau doi soți care abia plecaseră de la parastasul unei rude și se îndeptau spre casă, la București.

Traficul a fost blocat și s-au format cozi kilometrice de mașini, pe ambele sensuri

Femeie: ”De dimineață au zis ”plecăm, nu mai stăm”, eu zic ”mai stați, unde plecați”. M-a sunat ca să îl trimit pe fiu-meu cu mașina, că a avut accident și i-a făcut mașina praf”.

Traficul a fost blocat complet pe durata cercetărilor, timp în care s-au format cozi kilometrice de mașini pe ambele sensuri.

”Reporter: De cât timp așteptați aici? Șofer: De aproape o oră și mai avem de stat”.

Femeie: ”Atâtea accidente de nu mai știm. Uitați, numai cruci la rând sunt pe aici. Vin cu depășiri mari, nu se asigură, nu cunosc că e curba asta foarte periculoasă”.

Zona în care s-a petrecut accidentul se află în continuarea serpentinelor de la Predeal unde, nerăbdatori, șoferii obișnuiesc să apese tare pedala de accelerație, în ciuda restricțiilor pe care polițiștii le-au stabilit, tocmai pentru a preveni accidentele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult