Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scuza unui șofer fără permis care a fugit cu poliția pe urme: „Mi-a fost frică, domn polițist, că v-am văzut în spatele meu”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost razii de amploare în ultimele două nopți, în Capitală și în Ilfov. Peste 200 de șoferi au fost amendați, iar 13 - care băuseră zdravăn ori erau drogați - s-au ales cu dosare penale.

Filtrele au fost amplasate în preajma cluburilor din nordul Capitalei și în zonele rău famate, dar și în mai multe localități limitrofe.

„Îmi pare rău, am vrut doar să mă duc până la magazin să-mi iau un suc, un kilometru.”

Un tânăr de 22 de ani s-a urcat la volan fără permis de conducere și nu a oprit la semnalul polițiștilor din Măgurele, Ilfov. Agenții au pornit în urmărire și au reușit să-l prindă.

-De nu ați oprit când poliția v-a alergat?

Citește și
politie
Razie de proporții pe străzile din Capitală. Un șofer a fost depistat pozitiv la opiacee

-Mi-a fost frică, domn polițist, că v-am văzut în spatele meu.

Testele la fața locului au indicat o alcoolemie de 0,33 la mie, şi că ar fi consumat canabis.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: „Bărbatul a fost condus la o unitate medicală din București pentru a-i fi prelevate probe biologice, însă conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală.”

Și acest șofer, oprit pe străzile din Ciorogârla, Ilfov, a ieșit pozitiv la cocaină și canabis.

„Câteva fumuri. Aseară, ieri seară” a recunoscut el

Acum are permisul reţinut şi s-a ales şi cu dosar penal.

În Bucureşti, poliţiştii l-au oprit pe un alt bărbat de 47 de ani, pe o stradă din Sectorul 2. Alcooltestul a arătat 0,95 la mie.

Oana Pârvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră București: „Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de mostre biologice, pe numele acestuia fiind deschis dosar de cercetare penală.”

Iar alt bărbat a fost oprit de filtrul de poliţie în Ferentari: „Mi-a dat o strică de vin gratis și am băut un pahar.”

Alcooltestul a indicat 0,11 la mie, așa că s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile. Legea Anastasia, intrată anul trecut în vigoare, prevede că șoferii care conduc băuți, drogați sau fără permis și provoacă accidente mortale vor fi condamnaţi la închisoare cu executare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult