Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Schema prin care doi indivizi au dat spargerea în casa unei bătrâne din București. Au atacat-o și au fugit cu economiile ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz alarmant petrecut în centrul Capitalei. Doi indivizi au intrat cu forța în casa unei femei de 77 de ani și au atacat-o ca să le dea economiile. Apoi au reușit să fugă.

Cei doi bărbați, de 20 și 31 de ani, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce se dădeau jos dintr-un taxi și se îndreptau spre casa femeii de 77 de ani.

Nu se știe dacă aceștia au acționat sau la pont. Cert este că au decupat ușa de termopan a casei femeii cu un cutter și au intrat în locuință, de unde au reușit să fure suma de 25.000 de euro din sertarul unei mese pe care femeia o avea în casă.

Proprietara s-a trezit și le-a cerut socoteală celor doi, dar, ca să scape, indivizii au agresat-o și chiar au strâns-o de gât, apoi au fugit cu banii.

Femeia a ieșit din casă și a mers într-un parc din apropiere, unde a cerut ajutorul paznicului.

Citește și
masina furata
O mașină Tesla de 40.000 de euro a fost confiscată de polițiștii din Huși după un control. Ce au descoperit | FOTO

Bărbatul a sunat în jurul orei 5 dimineața la 112, iar la locuința femeii au sosit polițiștii Secției 1. După ce i-au pus câteva întrebări, au pornit în căutarea celor doi infractori, pe care i-au găsit foarte aproape, în zona Pieței Romane din Capitală.

Cei doi aveau asupra lor banii, iar de la acea oră și până acum se află la Secția 1 de Poliție, unde sunt interogați de oamenii legii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult