Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Schema prin care 3 indivizi au dat spargerea într-un bloc din Iași. Au furat un seif plin cu peste 11.000 de lei şi bijuterii

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce au forţat un geam de la parterul unui bloc din oraşul Hârlău, pentru a intra într-o locuinţă de unde ar fi sustras un seif în care se aflau 11.500 de lei, valută şi bijuterii.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Serviciului Criminalistic au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Hârlău. În urma percheziţiilor efectuate au fost identificaţi 11.500 de lei, precum şi alte bunuri. Sursa citată menţionează că au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, două autoturisme. „În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut trei persoane pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul IPJ Iaşi. Acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău cu propuneri legale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt", transmit reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult