Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene violente în Timișoara. Bătaie cu bâte și scaune între fanii dinamoviști și cei timișoreni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene violente s-au derulat în centrul Timisoarei, unde s-au întâlnit suporterii echipelor Dinamo şi Poli.

Huliganii au început să se lovească cu pumnii, picioarele, dar au folosit inclusiv scaunele de pe o terasă. Cei care erau în zonă s-au baricadat, speriați, în clădiri şi au sunat la poliţie. După intervenţia forţelor de ordine, 26 de derbedei au ajuns la audieri.

Dinamoviştii au ajuns de dimineaţă în oraşul de pe Bega, unde au făcut un popas înainte să plece spre Arad, unde echipa lor are meci cu UTA. În centru erau însă aşteptaţi de timişoreni.

Violențele s-au mutat de pe terasă pe o stradă din zonă. Huliganii au dat unii în alţii cu sticle şi bâte, dar au lovit şi maşinile parcate în calea lor. Bătaia a fost întreruptă de apariţia poliţiştilor locali.

Dana Seracin, purtător de cuvânt Poliţia Locală Timiş: „Imediat au intervenit pentru aplanarea conflictului şi a nu se solda cu victime, au sesizat de asemenea ajutorul poliţiei locale."

Citește și
trafic bucuresti
Imagini șocante în București. Doi bărbați au luat la bătaie pasagerii unei mașini

26 dintre huligani au fost duşi la secţie. Suporterii dinamovişti susţin că au fost atacaţi, iar cei din Timişoara că au fost provocaţi pe reţelele de socializare.

Martoră: „Am tras jaluzelele că aruncau cu pietre, cu scaune şi cu beţe."

Sorin Popa, martor: „Am ieşit să văd ce se întâmplă, aveam maşina marcată pe aici pe undeva. Țipau, strigau, la un moment dat erau călare pe o maşină. Acolo l-au prins pe unul şi l-au bătut serios."

Pentru prevenirea altor conflicte dinamoviştii şi-au continuat drumul spre Arad însoţiţi de jandarmi. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult