Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de 23 de ani a murit carbonizat în propria mașină, pe o șosea din Prahova

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene cutremurătoare pe o șosea din Prahova. Un șofer de 23 de ani a murit carbonizat în propria mașină.

Se pare că acesta s-a angajat într-o depășire fără să se asigure și a intrat frontal într-un TIR. Atât autoturismul, cât și cabina vehiculului de mare tonaj s-au aprins imediat. Echipajele de urgență sosite la locul accidentului nu l-au mai putut salva pe bărbatul cuprins de flăcări.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 1B, între Mizil și Săhăteni. Șoferul TIR-ului, în vârstă de 40 de ani din Arad, spune că s-a trezit pur și simplu cu autoturismul în fața sa. Impactul a fost unul violent. Mai întâi, a luat foc autoturismul, apoi și cabina TIR-ului a fost invadată de fum și flăcări. Chiar dacă a încercat să potolească vâlvătaia cu stingătorul, bărbatul nu a reușit. Mașina a fost făcută scrum.

Șoferul TIR-ului: "A vrut să depășească sau nu știu cum… era coloană oricum. Sau habar n-am ce a vrut să facă. Pai a luat foc mașina lui și până au venit domnii de la Pompieri o durat puțin și ..Păi am tras dreapta, ce să fac."

Adrian Țurcaș, șeful Poliției Rutiere Prahova: "La un moment dat s-a desprins din coloană, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule format din autocamion și semiremorcă." George Cătălin Mihai, ISU Prahova: "Incendiul se manifesta și la autoturism și la cabina autocamionului."

Citește și
accident
Tragedie pe Drumul European 584 în apropiere de Brăila. Doi bărbați și-au pierdut viața

DN1 B face legătura între Ploiești și Buzău și în mare parte are doar o bandă de mers pe sens. Șoferii spun că drumul este tot timpul aglomerat și periculos.

Șofer: "Din păcate s-a pierdut o viață din cauza drumurilor din România pe care le avem. Asta e cel mai dureros." Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate mai bine de două ore și s-au format cozi de kilometri pe ambele sensuri, până când criminaliștii au finalizat cercetările și mașinile implicate în accident au fost scoase de pe șosea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult