Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene șocante în fața unui club de manele din Brașov. Un tânăr, trântit la pământ și lovit de mai multe ori în cap

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene de o violență extremă s-au derulat în fața unui club de manele din Brașov.

Un tânăr a fost trântit la pământ și lovit de mai multe ori în cap de un bărbat cu care se certase înăuntru. Victima a ajuns la spital, iar suspectul, dispărut inițial, a fost prins și arestat pentru tentativă de omor.

Cei doi tineri s-au luat la harță într-un club de manele din cauză că unuia nu îi plăceau dedicațiile pe care le făcea celălalt. Agenții de pază i-au dat afară, și, chiar sub ochii lor, agresorul s-a repezit la celălalt și l-a lovit cu o ferocitate greu de descris.

Tatăl victimei: ”A rezultat maxilarul rupt, nasul, ureche, ochi, mai multe leziuni. Am fost la doctorul legist și de atunci mergem în fiecare zi prin spitale. O să aibă urmări, de refăcut, foarte greu.”

Martorii au chemat imediat poliția, dar suspectul fugise deja. A fost identificat ulterior după imaginile filmare de un trecător și postate pe o rețea socială.

Citește și
Angela Gheorghiu
Angela Gheorghiu, în centrul unul scandal, după ce a spus că Porumbescu, Enescu şi Tănase sunt legende exagerate

Claudiu Sandu, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Brașov: ”Pe numele agresorului a fost emis mandat de arestare pentru tentativă de omor. Din datele anchetei a rezultat că este proaspăt condamnat. Pedeapsă de nouă luni de închisoare cu suspendare pentru conducere a autovehicului fără permis.”

Specialiștii spun că un astfel de comportament sălbatic este inacceptabil.

Romulus Oprică, sociolog: ”Suntem încă o țară cu comportament de trib. Avem fiecare tribul nostru și nu acceptăm ca cei din tribul vecin să ne impună ce anume să facem. Devenim neoameni, cel de lângă noi nu mai e om, drept urmare poate fi eliminat."

Suspectul are 23 de ani și, în cazul în care va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă sporită din cauza antecedentelor penale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult