Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene îngrozitoare petrecute într-o casă din Galați. Un individ ar fi încercat să-și incendieze soția, sub privirile copiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene cutremurătoare s-au petrecut într-o casă de la marginea orașului Galați, sub privirile a patru copii, cu vârste mai mici de opt ani.

După un scandal care devenise obișnuință în cămin, din cauza geloziei și a alcoolului, tatăl de 52 de ani ar fi încercat să își incendieze partenera. Femeia apucase, totuşi, să sune la 112. La vederea echipajelor de poliție, individul a încercat să fugă.  

Cei doi soți se certau frecvent  

Familia locuiește într-o casă foarte sărăcăcioasă, din vecinătatea combinatului siderurgic Galați. Sărăcia și consumul de alcool duceau de multe ori la certuri între cei doi parteneri, iar scandalurile se derulau sub privirile copiilor. Cei mici au opt ani, cinci ani, doi ani și mezinul este un bebeluş de cinci luni.

La ultimul scandal, bărbatul de 52 de ani a lovit-o pe femeie cu pumnii. Disperată, femeia de 36 de ani a cerut ajutor.

Cătălin Constantinescu Mărunțel, procuror: „Femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut sprijin. La momentul la care bărbatul a aflat că s-a sunat la 112 și urmează să vină un echipaj de poliție, a luat o canistră de benzină”.

Citește și
Nicolae Ciuca
Ciucă: Preţurile la carburanţi au scăzut. Este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia

Până să apuce să transforme agresiunea într-o adevărată nenorocire, au ajuns echipajele de poliție, iar individul a încercat să fugă. A fost prins pe un câmp din apropiere. Vecinii spun că, în casa familiei, drama mocnea de multă vreme.

Vecin: „El cu toți vecinii căuta panaramă. Chiar și pe mine mă provoca, tot timpul mă provoca că spunea că nu se lasă până nu îi dau un pumn, să mă bage la pușcărie. Era foarte gelos, pe toată lumea gelozea, de pe stradă de-aici”.  

Femeia a cerut ordin de protecție împotriva soțului agresiv  

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totodată, partenera a cerut eliberarea unui ordin de protecție, iar instanța a admis solicitarea. Cazul este acum și în atenția reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului Galați.

Din cauza gravității faptelor, încadararea juridică a fost schimbată din lovire sau alte violențe, în tentativă de omor, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.  

Citește și: Trei câini fără stâpân, uciși cu toporul de un individ, în județul Iași

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult