Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul șocant făcut de un bărbat la mormântul fiului său. Nu a mai putut suporta durerea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene înfiorătoare s-au derulat la prânz în cimitirul central din Constanța. Un bărbat, care plângea la mormântul fiului său, nu a mai putut suporta durerea pierderii celui drag și este posibil să își fi dat foc, spun anchetatorii.

Bătrânul de 66 de ani venise dimineață la mormântul fiului său. A aprins o lumânare și s-a rugat aproape două ore. Mergea zilnic la cimitir și nu era deloc împăcat după ce fiul lui, de 38 de ani, și-a pierdut viața în urmă cu câteva luni. La un moment dat, paznicul cimitirului a văzut flăcările care ieșeau din criptă și a sunat speriat la 112. Omul a suferit arsuri grave.

Dr. Diana Tatarici, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța: „Un pacient cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, arsuri de gradul trei. I s-a acordat primul ajutor pacientului care a fost transportat la spitalul județean”.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Constanța: „Pacientul a fost adus în stare deosebit de gravă, cu arsuri pe aproximativ 70-80% din suprafața corporală. A fost preluat direct pe camera de resuscitare. S-a efectuat toaletarea plăgilor în blocul operator și va rămâne internat la terapie intensivă. Prognosticul medicilor este rezervat”.

Polițiștii au deschis o anchetă.

Citește și
pompieri bacau
Explozie urmată de un incendiu într-un bloc din Brașov. O persoană a suferit arsuri

Cătălina Marian, purtător de cuvânt al IPJ Constanța: „Un bărbat s-ar fi autoincendiat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă”.

Oamenii legii iau în calcul și varianta unui accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult