Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un scurt circuit și o bubuitură puternică au speriat călătorii într-un tramvai din Brăila

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene desprinse dintr-un film de groază, surprinse cu telefonul mobil de un bărbat din Brăila, în timpul călătoriei cu tramvaiul.

Garnitura în care se afla a început să trepideze puternic și un scurt circuit, urmat de o bubuitură puternică, a speriat îngrozitor călătorii. Tramvaiul s-a oprit brusc și norocul a făcut ca ușile să se deschidă, iar oamenii au putut să iasă.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, puțin după ora 22. Tramvaiul ajunsese în zona Parcului Monument din Brăila și avea la bord zece călători.

În timpul mersului, unul dintre componentele mijlocului de transport, care captează curent electric din rețea, a agățat firul de contact. Imediat, tramvaiul a încept să trepideze puternic, iar luminile din interior se stingeau și se aprindeau.

A urmat un scurt circuit și o bubuitură, după care tramvaiul s-a oprit brusc din mers. Din fericire, ușile s-au deschis așa că oamenii speriați au reușit să iasă și să se îndeparteze de tramvai de teama unei explozii.

Citește și
accident tramvai București
VIDEO. Un tramvai a spulberat patru mașini, în Capitală. De ce nu a oprit vatmanul

Tramvaiul a fost dus în depou unde va fi supus unei expertize. O comisie tehnică va analiza vehiculul, dar și rețeaua la care era conectat pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exatitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult