Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Argeș a murit după ce a făcut accident cu o mașină furată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de numai 22 de ani, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după un şir de gesturi nebuneşti. A furat două maşini, ultima în urma unei tâlhării, iar cu autoturismul luat cu forţa a provocat un accident.

Băiatul de 22 de ani, înarmat cu un cuțit, a furat marți seară o mașină dintr-o benzinărie, după ce a atacat-o pe șoferiță și a amenințat-o. Individul a pornit într-o cursă nebună, dar, la un moment dat, a intrat pe contrasens, unde a izbit cu putere un alt autoturism. Impactul a fost atât de violent, încât bucăți din cele două vehicule au fost aruncate la zeci de metri depărtare.

Aurel Crețu, ISU Argeș: „Am constatat că era o coliziune între două autoturisme din care au rezultat patru victime. O victimă era în stare critică, șoferul primului autoturism.”

Aventura tânărului a început însă marți seară cu furtul unei autoutilitare. A găsit-o parcată cu cheile în contact în fața unei porți și a plecat cu ea spre casă. Odată ajuns la destinație, a abandonat vehiculul și a încercat să pună mâna pe o altă mașină. S-a luat la bătaie cu proprietarul, care a reușit să îl pună pe fugă și așa a ajuns să fure autoturismul cu care a provocat accidentul. Nu se știe ce l-a determinat să facă toate acestea: ar fi trebuit să stea în carantină pentru că era venit din Austria de numai trei zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult