Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scenă șocantă în București. O femeie s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste un pieton

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 43 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc de locuințe din centrul Bucureștiului şi a căzut peste o femeie de 60 de ani care tocmai trecea pe acolo. Ambele victime sunt rănite și au fost transportate la spital.

Incidentul s-a petrecut la ora 8:50 imediat după ce femeia de 43 de ani ajunsese la serviciu. Se pare că aceasta este de profesie contabilă și ar fi căzut de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii din centrul Capitalei, în momentul în care colegele sale coborâseră din clădire ca să facă o pauză. Atunci când au intrat înapoi în biroul firmei de la etajul cinci, ele au auzit această bufnitură.

Se pare că femeia de 43 de ani avea intenția de a-și pune capăt zilelor, spun surse din anchetă, iar în cădere a lovit o altă doamnă de 60 de ani, care se deplasa pe stradă.

În acel moment, atât femeia de 43 de ani, contabilă, cât și victima de 60 de ani au fost transportate la spitale diferite din Capitală.

Una a ajuns la Floreasca, iar cealaltă la Universitar, iar femeia de 60 de ani se află în stare mai gravă, fiind băgată de urgență în operație.

Citește și
Depresia, a treia cauză de deces la adolescenți. Primul ajutor îl poate da medicul de familie
Depresia, a treia cauză de deces la adolescenți. Primul ajutor îl poate da medicul de familie

Se ocupă de acest caz polițiști Secției 14, dar și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care au deschis un dosar penal pentru lovire din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult