Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandalul Boureanu - Poliţie ar putea fi proiectat pe un ecran uriaş. "Filmează-l pe fraier"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Procurorii cer ca fostul deputat Cristian Boureanu, să fie trimis la închisoare, după altercaţia pe care a avut-o cu agenţii de la poliţia rutieră a Capitalei.

Înainte să dea verdictul, judecătoarele vor să vadă în sal[ filmul întregului scandal, inclusiv momentele în care Boureanu ar fi lovit un poliţist şi ar fi încasat un pumn în plină figură.

Cristian Boureanu susţine că el ar fi victima şi nu agresorul, în scandalul de acum doi ani, când maşina în care el era pasager, a fost oprită de agenţi în trafic. Fostul parlamentar a coborât atunci din maşină şi a avut o altercaţie cu poliţiştii.

În prima instanţă, Boureanu a primit doi ani şi două luni cu suspendare. Acum, la apel, pentru a scăpa de de condamnare, i-a provocat pe poliţiştii cu care s-a certat să dea din nou declaraţii. Agentul cu care a avut confruntarea cea mai violentă îl contrazice şi spune că fostul parlamentar era băut şi ar fi fost agresiv nu doar verbal, ci şi fizic.

„La un moment dat, având mâinile la spate, m-a lovit cu genunchiul în zona intimă. Asta după ce i-a cerut iubitei sale să ne filmeze. I-a spus: Filmează-l pe fraier”, a declarat agentul. 

Citește și
Cristian Boureanu la politie
Cristian Boureanu, condamnat la doi ani şi două luni închisoare cu suspendare pentru ultraj

Poliţistul spune că faptul că a lovit şi el înapoi a fost un gest de reflex necondiţionat pentru că se temea că Boureanu o să-l lovească din nou.

Rememorarea scandalului a făcut-o pe iubita lui Boureanu, inculpata şi ea în dosar, să verse câteva lacrimi. Mai ales după ce poliţistul le-a mărturisit judecătoarelor din proces că nici tânără nu a reuşit să îl liniştească. Ba chiar ar fi fost trasă de păr şi lovită de Boureanu.

Procurorii insista ca Boureanu să primească o pedeapsă exemplară, care poate ajunge la 4-5 ani de închisoare – iar astfel nu se mai poate pune problema suspendării pedepsei. Mai mulţt, acuzatorii insistă ca şi iubita fostului politician să fie condamnată pentru mărturie mincinoasă, după ce în prima instanţă a fost achitată

Despre achitare vorbeşte şi Cristian Boureanu, însă înainte să dea verdictul final, completul vrea să vadă toate înregistrările relevante chiar în sala de şedinţe. Aşa că peste o lună, la următorul termen de judecată, care ar putea fi ultimul, incidentul va fi proiectat pe un ecran uriaş. Dacă va fi condamnat, Boureanu ar putea fi obligat să le plătească şi daune poliţiştilor: 200 de mii de euro, cât cer agenţii sau cel puţin 7000 de euro, cât a decis judecătoria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult