Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal la un spital din Brăila. O femeie a fost amendată, iar un doctor e cercetat penal pentru purtare abuzivă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal oprit de agenții de pază și de polițiști la Spitalul de Urgență din Brăila.

O femeie de 49 de ani, care a venit cu nepoțelul de 4 ani la o consultație, a insultat medicul și asistentele până când doctorul și-a pierdut cumpătul și a bruscat-o.

Scenele au fost transmise în direct de femeie, pe o rețea socială. Ca să nu escaladeze și mai mult conflictul, cadrele medicale au chemat Poliția.

De cum a intrat în cabinet, femeia l-a acuzat pe doctorul care i-a operat nepoțelul la un picior că ar fi greșit intervenția. Nici doctorul nu reușește să își țină nervii în frâu. Acceptă totuși să îl consulte pe copil, dar scandalul este departe de final. Femeia le atacă verbal si pe asistente, îl acuză pe medic că i-ar fi cerut bani, iar acesta o bruschează in cele din urma.

Agent de pază Spitalul de Urgență din Brăila: "Țipa, urla... M-a înjurat și pe mine și pe oricine."

Citește și
Caz de coșmar în Brăila. Un bărbat l-a violat pe minorul care s-a culcat cu soția lui. Totul a fost filmat de femeia infidelă
Caz de coșmar în Brăila. Un bărbat l-a violat pe minorul care s-a culcat cu soția lui. Totul a fost filmat de femeia infidelă

Reporter: "Doamna care era cu copilul?"

Agent de pază Spitalul de Urgență din Brăila: "Da. După aceea a venit Poliția, de trei ori."

Polițiștii, chemați de cadrele medicale, au dus-o pe femeie la secție, unde fost amendată si pentru scandal și pentru că nu purta corect masca.

Agent Gianina Niculae, purtător de cuvânt IPJ Brăila: "A fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61 și cu amendă de 500 de lei, conform Legii 55. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă." Un dosar penal a fost deschis pe numele medicului, care va da explicatii in fața procurorilor pentru agresarea femeii. Dar si in fara conducerii spitalului.

Dr. Delia Râșnoveanu, managerul Spitalului de Urgență Brăila: „Părerea mea este că agresivitatea persoanei care însoțea copilul a determinat conflictul. Și-o să deschidem o anchetă, să vedem exact despre ce este vorba."

Reporter: „Domnul doctor a mai avut astfel de ieșiri, și-a mai pierdut cumpătul?"

Dr. Delia Râșnoveanu, managerul Spitalului de Urgență Brăila: „Niciodată, din ce știu eu, până acuma. Dimpotrivă, pare o persoană foarte calmă." Medicul implicat în scandal a refuzat să prezinte un punct de vedere cu privire la cele întâmplate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult