Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un scandal iscat între vecini, în Prahova, s-a lăsat cu incendieri. O vacă ar fi fost bătută cu parul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un scandal iscat între vecini, în localitatea Tohani, din Prahova, s-a lăsat cu incendieri, dar și cu suferința unei vaci care, din răzbunare, a fost bătută cu parul!

Războiul dintre un tânăr de 30 de ani și un localnic de 85 de ani este anchetat acum de polițiști.

O cameră de supraveghere a surprins, la primele ore ale dimineții, momentul în care polițiștii descind la casa suspectului, un bărbat de 30 de ani, acuzat că a incendiat locuința unui bătrân din vecini, cu care se ceartă de mai multă vreme.

La 85 de ani, bătrânul se plânge că vecinul i-ar fi dat foc unui garaj și unei anexe pline cu unelte, butoaie, grâu și porumb. Apoi, spune el, o vie a fost și ea smulsă din rădăcini. Totul ar fi pornit de la certuri repetate: vitele vecinului mai tânăr ar fi intrat pe pământul bătrânului.

Stelian Papina, păgubit: „Mi-a mâncat din pomi. Eu am livadă în curte. Mă rog, am chemat poliția și a venit și l-a amendat. La vreo două-trei săptămâni, intra cu animalele iar și zice ‘Lasă că te fac eu, îți dau foc’”. Cristina Haralambie, fiica păgubitului: „Am văzut flacăra. Și l-am sculat din somn.”

Citește și
primar brazilia casatorie
Fata de 16 ani care s-a măritat cu un primar de 65 ani rupe tăcerea. Mesajul ei pentru contestatari

Reporter: Ardea tare?

Cristina Haralambie, fiica păgubitului: „Ardea în colțul ăla, acolo. I-am zis ”îți iei pășune, nu cauți pe terenul lui taică-miu”, ”Dar ce, e a lui tac-tu?” „Bineînțeles ca e al tatălui, eu nu sunt aici, cine are grijă de el.” Bărbatul acuzat de distrugeri susține că, în toată povestea, el ar fi victima. Se plânge că, în 3 săptămâni, a plătit amenzi de 11 mii de lei ba pentru că a dat muzica prea tare, ba că a derapat cu mașina pe pietrișul de pe uliță. Își acuză vecinul că, pe lângă reclamații nefondate, i-ar fi snopit vaca în bătaie.

Cristian Grigore, suspectul: „A prins-o pe o pajiște a primăriei și au bătut-o, o bâtă peste nas, întepată în șold, am găsit-o inconștientă.”

Reporter: Ei susțin că le-ai dat foc la casa?

Cristian Grigore, suspectul: „Da, sunt de accord, au făcut descinderi ieri, susțin că le-am dat foc la anexa respectivă.”

Reporter: Păi e adevarat sau nu?

Cristian Grigore, suspectul: „Nu e adevarat.” Oana Naftan, soția suspectului: „Nu are nimic - era cu mine și cu încă o prietenă la Ploiești în momentul respectiv.”   După descindere, polițiștii l-au dus pe bărbat la audieri dar îl cercetează în libertate pentru distrugerile provocate în sat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult