Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal încheiat cu o crimă. Tânăr din Iași, ucis pentru o bucată de pământ

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un scandal între rude, pentru pământ, s-a încheiat cu o crimă, în județul Iași. Un tânăr de 22 de ani s-a stins după ce a fost lovit cu putere de unchiul lui, un bărbat de 40 de ani.

La această tragedie s-a ajuns, spun vecinii, după ce tânărul a venit în casa rudei sale și a început să facă scandal.

Aceiaşi vecini îi iau apărarea suspectului, spunând că a acționat în legitimă apărare.

Tragedia s-a petrecut după lăsarea serii în Dolheşti, judeţul Iaşi. Concubina agresorului spune că tânărul de 22 de ani era băut şi a venit în casa omului pus pe ceartă. Tânărul ar fi fost înarmat cu o secure şi l-ar fi atacat pe unchiul său. Acesta din urmă a reuşit să-l dezarmeze şi l-a lovit apoi mortal. La întreaga scenă au asistat iubitele celor doi, dar şi cei 4 copii ai acestora.

Ionela Rotariu, concubina agresorului: "A venit cu scandal şi cu bărdiţa să-i dea la al meu în cap, al meu s-a apărat şi asta s-a întâmplat. El făcea tot timpul aşa la băutură, are mai multe dosare şi poliţia nu a făcut nimic. A fost autoapărare, a zis că ori îi dau ori îmi dă. Tot timpul cu pământul, e moştenire de-a lor.Tot timpul se certau de la pământ."

Citește și
crima
Un bărbat a fost înjunghiat mortal de propriul fiu. De la ce a pornit scandalul

Oamenii l-au mai reclamat la poliţie pe tânărul de 22 de ani, însă autorităţile nu au făcut nimic, spun aceştia.Tot vecinii susţin că l-au văzut pe tânăr cum mergea spre casa unchiului său înarmat.

Femeie: "S-a dus unu la altul, dar scandal se făcea demult, de 2-3 ori pe săptămână venea poliţia. Săptămâna trecută a bătut-o aici pe nevastă-sa, şi noi am plecat de frică. A trecut pe aici cu nevastă-sa şi era băut sau drogat, a luat două sticle de bere şi s-a dus la moşu în casă, cu bărdiţa şi a sărit la el să-l omoare."

Bărbat: "Am dat telefon la poliţie de mai multe ori şi le-am zis că nu face nimic? Până nu se întâmplă vreo crimă. S-a ajuns într-un hal fără de hal. Dacă se ajungea la timp nu se întâmplă aşa ceva."

Iubita bărbatului recunoaşte că acesta era băut şi recalcitrant, însă susţine că omul nu era înarmat. Femeia are un băiat de 3 luni pe care va fi nevoită să-l crească acum singura.

Mirela Stoleru, concubina bărbatului decedat: Eu am venit cu el de la magazin şi recunosc că era beat, Viorel era mai treaz. Şi s-au luat la bătaie, dar nu avea nimica în mână, toporul lui e în casă, în cameră. Reporter: Ce veţi face acum? Mirela Stoleru: Nu ştiu, că nu mă înţeleg cu familia mea.

Autorităţile îl cercetează pe bărbat pentru omor şi dacă va fi găsit vinovat risca până la 20 de ani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult