Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în plină stradă, în Giurgiu. Au coborât din mașini și au bătut cu bâtele un bărbat. Polițiștii au tras focuri de armă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbaţi din judeţul Giurgiu au fost arestaţi preventiv după ce s-au bătut în plină stradă. Incidentul a avut loc în oraşul Mihăileşti.  

Iniţial, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost bătut în faţa unui magazin. În drum spre spital, el a oprit la locuinţa unui alt bărbat, unde a izbucnit un nou scandal.

Pentru a aplana conflictul, poliţiştii au tras cinci focuri de armă în plan vertical.

„Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată prin sistemul 112, de către o femeie, despre faptul că în faţa unei societăţi comerciale are loc un conflict între mai multe persoane. Din primele cercetări a reieşit că un bărbat de 59 de ani, din oraşul Mihăileşti, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale, a fost lovit în zona capului şi a piciorului drept, de către mai multe persoane”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Bărbatul rănit a plecat spre un spital cu mașina, dar pe drum s-a oprit la locuinţa unui alt bărbat. Acolo a izbucnit un nou scandal între mai multe persoane.

Citește și
politia de frontiera
Un șofer s-a ales cu un dosar penal după ce polițiștii din Giurgiu au făcut o descoperire de 13.000 euro în mașina sa. FOTO

„Pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au efectuat cinci focuri cu arma din dotare în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană”, a precizat IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor, poliţiştii i-au identificat pe cei suspectaţi de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 55, respectiv 64 de ani, ambii din oraşul Mihăileşti.

Bărbații în cauză au fost inițial reţinuţi pentru 24 de ore, după care instanţa de judecată a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult