Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în centrul orașului Babadag. Un bărbat l-a atacat din gelozie cu un topor pe actualul iubit al fostei soții

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal cu topoare și pumni în plin centru al orașului Babadag sfârșit cu dosar penal și doi bărbați ajunși la urgența spitalului județean Tulcea.

Unul dintre participanții la altercație este, potrivit autorităților, chiar șeful Centrului de Informare și Promovare Turistică din Tulcea. În imagini bărbatul este surprins înarmat cu un topor.

Întreg incidentul s-a petrecut pe 1 octombrie, pe fondul geloziei, într-o parcare din localitate și a fost surprins de camerele de supraveghere. Potrivit anchetatorilor, bărbatul angajat al Centrului de Informare Turistică l-a atacat cu un topor pe iubitul fostei soții, întreg incidentul transformându-se într-o încăierare în care s-au împărțit pumni și picioare de ambele părți.

Pe imaginile apărute pe tlgraf.ro, se observă cum atacatorul se repede asupra iubitului femeii cu un topor de camping, însă este imediat pus la pământ și lovit de către bărbatul atacat. Totul durează mai puțin de un minut timp în care între cei doi se iscă o bătaie în toată regula.

Mai mulți martori au sunat la 112 și au solicitat intervenția unui echipaj de poliție precum și a echipajelor ambulanței. Ambii bărbați au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul județean din Tulcea. Pe numele angajatului Consiliului județean a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe. Potrivit anchetatorilor, fosta soție obținuse în instanță în urmă cu o săptămână un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Reprezentanții Consiliului județean Tulcea spun că o măsură administrativă va fi luată doar în momentul în care instanța va începe urmărirea penală împotriva angajatului centrului de informare și promovare turistică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult