Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O elevă din Sibiu a pulverizat spray lacrimogen într-o sală de clasă apoi a fugit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai mulţi elevi dintr-un liceu din Sibiu, au ajuns la spital după ce o colegă mai mare a pulverizat într-o clasă goală, un spray lacrimogen, într-un act de teribilism.

Apoi, a fugit din şcoală, iar elevii care au ţinut cursuri în acea sală au început să tuşească. Şase dintre ei au fost duşi apoi la spital.

Poliţiştii încearcă să dea de urma fetei care, în urma anchetei, ar putea fi exmatriculată.

Întâmplarea a avut loc în pauză de la ora 10:00; două eleve din clasa a XII-A, au intrat într-o sală de clasă goală, iar uNa dintre ele a pulverizat substanţa iritantă.

Elevă: "Au dat cu spay paralizant, au închis uşa, profeosara a încuiat cu cheia, după 20 e minute din pauza au intrat înapoi cu elevii şi atunici li s-au făcut rău, a venit salvarea, poliţia. Iar lor pentru că li s-a făcut frică, au fugit acasă. Poliţia le cauta."

Profesoară: "Pe mine m-a sesizat asistenta şcolii sanitară." Reporter: "Ce v-a spus? " Profesoară: "Nu ştiu, mi-a spus că unii copii tuşesc. Elevii erau în clasă şi au ieşit afară că tuşesc, nu lesinatiuri, nu varsataturi."

Citește și
parada
Paradă cu ținute vechi pe străzile din Craiova. ”Mi se pare genial”

Un echipaj SMURD a fost chemat să intervină.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt ISU Sibiu: "Au fost evaluaţi un număr de 21 de elevi, 6 fiind transportaţi de către pompieri la spitalul Luther din Sibiu. Prezentau iritaţii la nivelul cailor respiratorii şi stări de rău."

Dr. Ciprian Şofariu, Spitalul de Pediatrie din Sibiu: "Aparent nu pun probleme vitale în momentul de faţă şi sperăm că în timp scurt vor pleca către casă dacă totul este ok".

Ag.şef.adj. Elena Walter, purtătorul de cuvânt poliţia Sibiu: "În cauză s-a deschis un dosar penal privin săvârşirea de lovire şi alte violente."

Cei din şcoală au identificat-o pe adolescentă care a folosit sprayul lacrimogen.

Constantin Dinca, purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu: "A fost apelată de către conducerea şcolii pe telefon, nu a răspuns. s-a luat legătura cu părinţii acesteia".

Conducerea şcolii nu a comunicat deocamdată ce sancţiune va primi eleva.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult