Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sărăcia l-a împins să-și riște viața pentru un lemn de foc și a dispărut în râul Trotuș

Your browser doesn't support HTML5 video.

Căutări disperate au loc într-o comună din județul Bacău după ce un tânăr de 19 ani a dispărut în râul Trotuş.

Băiatul era cu fratele său mai mare, care nu l-a putut recupera din apele învolburate.

Pompierii și scafandrii au periat zona până la lăsarea întunericului, dar fără rezultat.

Intervenția va fi reluată sâmbătă, însă misiunea este dificilă pentru că râul este umflat din cauza ploilor, iar curenții sunt puternici.

Traiul greu de zi cu zi i-a împins pe cei doi tineri, care provin dintr-o familie numeroasă, să caute lemne pentru foc pe marginea râului Trotuș. Băiatul de 19 ani, legat cu o funie de mijloc, a vrut să ajungă pe celălalt mal, unde era un copac căzut. Dar a dispărut în apele învolburate sub ochii fratelui său, care a încercat să îl salveze, însă în zadar.

Viorel Olaru, primar Coțofăneşti: "În Trotuş s-ar fi înecat un băiat de 19 ani care ar fi vrut să tragă un lemn de pe partea opusă. Am încercat să îi ajutăm cu buldoescavator şi cu acest troliu cumva să dislocăm arborii şi să vedem poate e agăţat."

Pompierii au cercetat zona, dar cum niveul râului este crescut din cauza ploilor din ultimele zile, misiunea s-a dovedit a fi extrem de dificilă. În ajutor le-au venit şi scafandrii.

Rudele băiatului înghiţit de ape au asistat neputincioase la operaţiunea de căutare şi speră ca trupul neînsufleţit să fie găsit pentru că tânărul să poată fi înmormântat creştineşte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult